Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Alışkanlık Açılımı

ESKİ ALIŞKANLIK KALIPLARI

1. Eski, olumsuz alışkanlık kalıplarım nelerdir?

2. Bunlar hayatımı nasıl etkiliyor?

3. Bu kalıpların nasıl bilincine varabilirim?

4. Eski alışkanlıklarımın oluşumunda başka insanların etkisi nedir?

5. Bu kalıplardan kurtulmayı başarabilecek miyim?

6. Şu anda vermem gereken kararlar nelerdir?

7. Profesyonel yardıma ihtiyacım var mı?

8. Bu eski kalıplara karşı duracak güvenim var mı?

9. Bu eski kalıplardan kurtulduğum zaman ne gibi değişikliklerle karşılaşacağım?

10. Sonuç ne olacak?

Ellie’nin Eski Alışkanlık Kalıpları Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Değnek Kralı

2. pozisyon: Kule

3. pozisyon: Tılsım Altılısı (ters)

4. pozisyon: Tılsım Dokuzlusu

5. pozisyon: Değnek Dörtlüsü (ters)

6. pozisyon: Ay

7. pozisyon: Tılsım Dörtlüsü

8. pozisyon: Aziz (ters)

9. pozisyon: Kupa Kraliçesi

10. pozisyon: Kader Çarkı (ters)

Yorumlama

1. Soru: Eski, olumsuz alışkanlık kalıplarım nelerdir?

Cevap: Değnek Kralı. Ellien’in iş konularında ona yardım eden iyi bir arkadaşı vardır ve bu kişinin kendi kararlarına güvenme konusunda bazı korkuları var. Bu arkadaşı işe başlar ama her zaman Ellie’nin yapmaktan hoşlandığı gibi işin sonucunu getirmez. O herhangi bir işi olumlu bir şekilde bitirdiği zaman kendini becerikli hissetmeliydi.

2. Soru: Bunlar hayatımı nasıl etkiliyor?

Cevap: Kule. Bu kart Ellie’nin eski alışkanlıklarından kurtulması ve kendine güvenmeyi öğrenmesi gerektiğini gösterir. Bu arkadaşı beklenmedik bir şekilde işten ayrılmaya karar verebilir Ellie kendi kararlarını kendisi vermeye hazırlıklı olmalıdır. Gelecekte bazı konularla ilgili ani kavrayışlar yaşayabilir, eğer bu olasılığın farkında ise kendini terk edilmiş hissetmeyecek.

3. Soru: Bu kalıpların nasıl farkında olabilirim?

Cevap: Tılsım Altılısı (ters). Bu kart Ellie’nin parayla ilgili konularda karar veremediğini gösterir. Bu onun açısından pek akıllıca değil, parayla ilgili tutumunu acilen değiştirmelidir. Ellie hayatının kontrolünü eline almalı ve başkalarına yaslanmamalıdır. Meditasyon ve gerçeği aramak onun birtakım değişiklikler yapmasına yardımcı olabilir.

4. Soru: Eski alışkanlıklarımın oluşumunda başka insanların etkisi nedir?

Cevap: Tılsım Dokuzlusu. Ellie iş hayatının içindedir ve başkalarıyla iç içe olması doğaldır. O ortalama bağımsız bir kadın olmaktan hoşlanır ve başarılı olduğu için insanlar onu çekici bulur. Parası olmasına rağmen onun işini artıracak fikirlerden yoksundur o yüzden yaratıcı becerileri olan kişilerden yardım ister.

5. Soru: Bu kalıplardan kurtulmayı başarabilecek miyim?

Cevap: Değnek Dörtlüsü (ters). Ellie bu aralar kendini kararsız hisseder. İşin düşmesinden, finansal sorunlar yaşamaktan ve güvenebileceği hiç kimsenin olmamasından korkar. Bu tam olarak onun korktuğu deneyimleri çekebilecek olumsuz bir düşüncedir. Ellie bunların üstesinden

olumlu düşünerek gelebilir, herkese sevgisini gösterebilir ve kendine güvenebilir.

6. Soru: Şu anda vermem gereken kararlar var mı?

Cevap: Ay. Ellie bütün deneyimlerinde gerçeklerle yüzleşmelidir ve olumsuz düşüncelerini, korkularını ve şüphelerini kontrol etmeyi öğrenmelidir. Ellie iş hayatında, özellikle de içine insanların olduğu deneyimlerde sezgisini daha çok kullanması akıllıca olur.

7. Soru: Profesyonel yardıma ihtiyacım var mı?

Cevap: Tılsım Dörtlüsü. Ellie parasal konuda daha dengeli ve gerçekçi bir tutum izlemelidir. Mali danışman veya güvenilir bir muhasebeci aramak zahmete değer bir yatırım olacaktır.

8. Soru: Bu eski kalıpları değiştirebilecek gücüm var mı?

Cevap: Aziz (ters). Bu aralar Ellie güven eksikliği hissedebilir, ama bu değişebilir de. Büyümesi ve kendine güvenen bir kadın olması için yeni bilgilere ihtiyacı var. Ellie’nin henüz keşfedilmemiş içsel kaynakları var, belki de potansiyelinin farkına varmasının tam zamanı.

9. Soru: Bu eski kalıplardan kurtulduğum zaman ne gibi değişikliklerle karşılaşmayı bekliyorum?

Cevap: Kupa Kraliçesi. Bu kraliçe güçlü sezgilere sahip ve kuvvetlidir. Çevresini kontrol etmek ister. Ellie kendi içinde bu özellikleri elde etmeyi bekleyebilir. Yaşamının kontrolünü eline alabilir ve güven içinde kendi kararını verebilir.

10. Soru: Sonuç

Cevap: Kader Çarkı (ters). Ellie bu aralar risk almamalı ya da kumar oynamamalıdır. Yeni maceralara ya da ciddi bir ilişkiye şu anda başlanmamalıdır. Bütün enerjisini mali durumunu düzeltmeye ve özsaygısını güçlendirmeye yöneltmelidir.

Yorumlar

Ellie’nin daha fazla kendi kendine yetmesi ve yaşamını kontrol altına alabilmesi için, profesyonel yardım alması akıllıca olacak. Arkadaşlarına ihtiyacı var, böylece işten uzakta hoşça vakit geçirebilir.

Tarot Alışkanlık Açılımı_1.jpg

Tarot Alışkanlık Açılımı_0.jpg