Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot 8 Kart Açılım

Darla İçin Evet-Hayır Açılımı

Açılan Kartlar

1. pozisyon: Tılsım Dörtlüsü (ters)

2. pozisyon: Tılsım Sekizlisi (ters)

3. pozisyon: Savaş Arabası (ters)

4. pozisyon: Tılsım Beşlisi

5. pozisyon: Kupa Yedilisi (ters)

6. pozisyon: Tılsım Onlusu (ters)

7. pozisyon: Kılıç Altılısı (ters)

8. pozisyon: Adalet

Yorumlama

1. Soru: Sorun nedir?

Cevap: Tılsım Dörtlüsü (ters). Darla’nm zihinsel durumu dengesiz. Düşünce sistemi maddiyata dayalı ve açgözlü bir insan olmamasına rağmen parayla olan ilişkisi dengesiz, açgözlü. Sorusu öğretmen olarak çalıştığı işyerinde bir sonraki sömestr de çalışıp çalışamayacağı ile ilgili.

2. Soru: Beni nasıl etkiliyor?

Cevap: Tılsım Sekizlisi (ters). Darla işyerindeki insanların dürüst olmadıklarını düşünüyor ve onlarla baş edecek gücünün olmadığını hissediyor. Kendini bu kadar güçsüz hissederse sağlık sorunları da yaşayabilir. Ama Darla güçlü bir Akrep Burcu ve kendini idare etmeyi iyi biliyor.

3. Soru: Aşılması gereken zorluklar nedir?

Cevap: Savaş Arabası (ters). Darla maddi konularını ve arzularını kontrol edemiyor. Bu aralar kendini güvende hissetmiyor ve orada ona rehberlik etmek için bekleyen içsesine kulak vermiyor.

4. Soru: Bu soruyla ilgili geçmiş deneyimlerim nedir?

Cevap: Tılsım Beşlisi. Darla paraya çok fazla odaklanmış durumda ve paraya tapıyor. Bu hoş bir düşünüş biçimi değil. Neyse ki bunun sağlıklı olmadığını deneyimle-

rinden öğrenmiş ve artık yapmıyor. Darla yaptığı işte iyi ve bunu kaybetme korkusu gerçekçi değil.

5. Soru: Bu soruyla ilgili şimdiki deneyimlerim nedir?

Cevap: Kupa Yedilisi (ters). Darla işteki bir karışıklık yüzünden duygusal olarak bitkin düşmüş. Belki de Darla yaratıcı imgeleme kullanarak kendisini bir sonraki eylül ayında aynı okulda hayal edebilirse, daha güvenli ve emin adımlar atabilir.

6. Soru: Gelecekte neler olacak?

Cevap: Tılsım Onlusu (ters). Darla’nm mali durumunda değişiklik olmayacak. Çalışıyor ve harcamalarını azaltarak borçlarını ödemek zorunda olduğunu biliyor. Bu durum, üzerindeki yükü azaltarak gelecekteki bazı kaygılarını giderebilir.

7. Soru: Profesyonel yardıma ihtiyaç duyacak mıyım?

Cevap: Kılıç Altılısı (ters). Darla şu anda seçim yapmıyor ancak durup, önündeki sorunla yüzleşmeli. Sorunlarını mantık yoluyla analiz etmeli ve başkalarının onun yerine karar vermesine olanak tanımamalıdır.

9. Soru: Sonuç ne olacak?

Cevap: Adalet. Darla’nm bu durumu çözmek ya da kendisine adil davranıldığmdan emin olmak için hukuki önerilere ihtiyaç duyabilir. Eğer bir dava olursa, o kazanacak gibi görünüyor.

Yorumlar

Darla’nm açılımında dört para kartı var, bu da paranın onun hayatında ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Birçok ters kart da var. Hepsi de olumsuz değil ama bu kadar çok olması çarpıcı. Darla hayatını değiştirmek için bazı inançlarını değiştirmek zorunda. Meditasyon yoluyla eski olumsuz inançlarından ve alışkanlık kalıplarından sıyrılabilir ve rahatlayabilir.

Tarot 8 Kart Açılımı_4.jpg

Tarot 8 Kart Açılımı_6.jpg

Tarot 8 Kart Açılımı_7.jpg