Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Günlük Burç Aşk Yorumunuz

Cevap almak istediğiniz sorularınızı alttaki yorum alanından yazıp sonra falınıza bakın, ne kadar detaylı yazarsanız o kadar net yorumlar alırsınız "Burcunuz, yaşınız, medeni, durumunuz gibi."

Evet sevgili tarot falı tutkunları bir süredir tatil dolayısı ile blogumuza yeni fal uygulamaları ekleyemiyorduk bu yüzden sizlere kendimizi affettirmek için tatilden döner dönmez yeni fal uygulamaları geliştirmeye başladık. Bunlardan ilki “Günlük Burç Aşk Yorumunuz” uygulaması uygulama oldukça sade ve anlaşılır olarak tasarladık. Altta görmüş olduğunuz uygulamamızda burç yorumu için tıkla butonuna tıkladığınızda karşınıza tüm burçların olduğu bir arayüz çıkacak oradan size uygun olan burcu seçip devam ettiğinizde isminiz ve yaşınızı girmeniz gereken iki alan çıkacak gerekli alanları doldurup yorumla butonuna tıkladığınızda günlük burç yorumunuzu öğrenebilirsiniz hepinize iyi eğlenceler dileriz.

(96) Yorum Ekli

  1. Ayse16 Kasım 2015 Cevapla
    Ben birine aşık oldum acaba o da seviyo mudur
  2. Melike26 Ekim 2015 Cevapla
    Aşık olduğum birisi var. O da beni seviyormudur bazen bana kardeşim diyor. Benim burcum yengec onunki balık bu ask olurmu
  3. füsun08 Ekim 2015 Cevapla
    Aşok olup evlenecekmiyim
  4. fü508 Ekim 2015 Cevapla
    Aşık olup evlenecekmiyim
  5. Tülay23 Eylül 2015 Cevapla
    Ask hayatimda mutlu olabilecekmiyim
  6. nezrin28 Şubat 2015 Cevapla
    Bizi ayirdilar.Ve bir ola bilmirik.meni cox uzur.meni ozunden uzak tutmaya calisir.
    Sevdiyini hiss edirem ve bazen unutdugunu hiss ediorum(.
  7. ayse05 Ocak 2015 Cevapla
    Esim beni gercekten seviyormu
  8. özlem akgün16 Ekim 2014 Cevapla
    aşkta aradığım mutluluğu bulacak mıyım,ilgilendiğim kişi beni seviyor mu? evlilik yakın zamanda görünüyor mu
  9. Doğa12 Ekim 2014 Cevapla
    İleride beni sevicek mi ?
  10. özge02 Ekim 2014 Cevapla
    ilişkimizin sonu evlilik olabilicekmi
  11. selda27 Eylül 2014 Cevapla
    Sevgilim oglak. Ben balik burcu kadınım. Ayrıldık. Bakarsınız?
  12. sevda10 Eylül 2014 Cevapla
    tekrar birlesecek miyiz
  13. seda14 Ağustos 2014 Cevapla
    beni seviyormu
    • beyza20 Ağustos 2014 Cevapla
      evet
  14. Merve10 Ağustos 2014 Cevapla
    Geri dönüp ciddi bir ilişkimiz olacak mı
  15. gülay03 Ağustos 2014 Cevapla
    bana geri dönücekmi sevdiğim
  16. gülay03 Ağustos 2014 Cevapla
    geri dönücekmi
  17. Nurcihan Saraç31 Temmuz 2014 Cevapla
    sağlık .huzur,iş ,durumumum nasil olacak
  18. sema27 Temmuz 2014 Cevapla
    Bana aşık olacakmı
  19. ayşegül03 Temmuz 2014 Cevapla
    selam benim düşündüğüm biri var. o da benim gibi düşünüyormu?
  20. kaya mustafa24 Haziran 2014 Cevapla
    selam yorumun su olacak ben sans oyunlari cok oynuyorum sadece lotto rahatsizligimdan dolayi is bulamiyorum bana lottoda bir sansim varmi
    • ayşegül03 Temmuz 2014 Cevapla
      evet

12 + 7 = ? (İşleminin Sonucu)