2017 Ekim Ayı Aylık Burç Yorumları

TERAZİ (23 Eylül-23 Ekim)

BU AY: KENDİNİZE DÖNÜN.

BUGÜN PATRONUNUZUN SEMPATİYE İHTİYACI VAR, BİRAZ SICAK DAVRANMANIN KİMSEYE ZARARI OLMAZ.

Akrep (24 Ekim-22 Kasım)

Bu ay: Dinlenin ve enerji depolayın. Ekim’in 16’sında dolunay kendini gösterir göstermez kendinizi biraz tükenmiş hissedebilirsiniz. 30 Ekim’de yeni ay burcunuzda ilerlerken çok çalışmamanız gerçekten önemli.

Günlük için tarih: 22’si. Tanıştığınız herkesi etkiniz altına almaya hazır olun. Siz odaya girince insanlar gözlerini üstünüzden alamıyor.

Yay (23 Kasım-21 Aralık)

Bu ay: Yola çıkın. Seksi dolunay ayın 16’sında aşk hayatınızı yeni bir seviyeye taşıyor. Yeni ay 30 Ekim’de iç dünyanıza yönelmenize sebep olacak.

Günlük için tarih: 18’i. Derhal tasarım danışmanınızı arayın, çünkü hem iç hem de dış dünyanızda ışıl ışılsınız.

Oğlak (22 Aralık-20 Ocak)

Bu ay: İşi ciddiye bindirin. Sizi hiçbir şey durduramaz, 16’sında duygusal anlamda dengesizlikler yaratacak dolunay bile. 30’u civarında yeni ay, sizi yeni bağlantılar kurmaya yöneltiyor.

Günlük için tarih: 27’si. Eski bir arkadaşınızla muhabbet edin -insanlığa (ve tabii kendinize) inancınız aniden tazelenebilir.

KOVa (21 Ocak-18 Şubat)

Bu ay: GPS’inizi kullanın. Ekim’in 16’sın-da ateşli, tutkulu dolunay iletişim konularını ön plana çıkarıyor, hatta uzak bir ihtimalle sizi utandırıyor. Yeni ayla birlikte (30’unda) profesyonel bir rock yıldızına dönüşüyorsunuz.

Günlük için tarih: 14’ü. Parasal konuları güvendiğiniz biriyle dürüstçe paylaşın.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu ay: Kendinizi şımartın. Ekim ayının kayda değer kısmında libidonuz üst sınırlara çıkıyor. 16’sında dolunay gökte yükselirken parasal anlamda büyük gelişme yaşanabilir. 30’undaki yeni ay seyahat tutkunuzu kışkırtıyor.

Günlük için tarih: 26’sı. İlişkiler kaynama noktasında, altını daha da harlamadığınızdan emin olun.

Koç (21 Mart-20 Nisan)

Bu ay: Arzularınıza güvenin. Ekim’in 16’sında Koç burcunda yoğun dolunay etkisi gözlemlenecek ve siz ani bir öz far-kındalık yaşayarak partnerinizle ilişkinizi ileri seviyeye taşıyacaksınız. Neyse ki 30’undaki yeni ay yoğun libidoyla geliyor. Günlük için tarih: 19’u. Tutkunun santral noktasısınız: bu arzuları profesyonel hedeflerinize yatırım yapmak için kullanın.

Boğa (21 Nisan-21 Mayıs)

Bu ay: Şimdi harekete geçin. 16’sındaki yeni ay bilincinizi öyle güçlü şekilde açıyor ki gerçeklerden daha fazla kaçamayacaksınız. 30 Ekim’de kendini gösteren yeni ay aşk hayatınızda güçlü etki yaratıyor.

Günlük için tarih: 25’i. Romantik yaşamınızda kafa karışıklığı hakimse de daha sonra pişman olacağınız bir karar almamaya dikkat edin.

İkizler (22 Mayıs-21 Haziran)

Bu ay: Şehirden uzaklaşın. Ekim’in 16’sın-daki dolunayda sosyal yaşantınız her şeyin merkezi haline geliyor. 30’unda, Ekim yeni ayla birlikte sona varırken stresli bir işte ilk ve son kez rahatlama sağlıyor.

Günlük için tarih: 20’si. Para bugün her şeyi değiştiriyor -ama hepsini tek seferde harcamayın!

Yengeç (22 Haziran-22 Temmuz)

Bu ay: Evinize odaklanın. 16’sındaki dolunayla birlikte iş hayatındaki konulara öyle dalacaksınız ki evle ilgili konulara vaktiniz kalmayacak. 30’undaki yeni ay aşkın asla uzaklarda olmadığı konusunda ikna edici.

Günlük için tarih: 12’si. Yerinizde bir an bile duramıyorsunuz, seyahatin hayali bile sizi rahatlatmaya yetiyor.

Aslan (23 Temmuz-23 Ağustos)

Bu ay: Dile getirin. 16’sında güçlü dolunay seyahat arzularınızı harekete geçiriyor. Ekim sonu kendini gösteren yeni ay, uzun süredir askıdaki bir aile meselesini aydınlatacak.

Günlük için tarih: 23’ü. Bu hafta sonu deli gibi aranıyorsunuz. Kendinize vakit ayırmak için birkaç kişiyi reddedin ve kendinizi suçlamayın.

BAŞAK (24 Ağustos-22 Eylül)

Bu ay: Parasal konulara ince ayar verin. 16’sındaki dolunay yaklaşır, siz cinsellik ve yakınlaşma konularına takıntılı hale gelirken ortam biraz değişiyor. 30’unda yoğun, değişime hazır yeni ay sizi olumlu anlamda güçlü ve cesur kılacak.

Günlük için tarih: 13’ü. Bugün sinirleriniz biraz gergin olduğundan patlamaya mahal vermeden önce kendinizi fiziksel olarak endişelerden arındırın.
2017 Ekim Ayı Aylık Burç Yorumları_1.jpg

Benzer Yazılar

Leave a Reply