2015 YILINDA ASLAN İÇİN BEKLENTİLER

2015 YILINDA ASLAN İÇİN BEKLENTİLER

logo2015 YILINDA ASLAN İÇİN BEKLENTİLER

Astroloji Yeni Yılı 24 Ocak 2015’de başlar. O zamana kadar, eski yıl, Ejderha Yılı, varlığını hâlâ hissettirmektedir.

Ejderha Yılı (5 Şubat 201423 Ocak 2015) Aslan burcu için zor bir yıl olacaktır. İlerleme her zaman istediği gibi kolay ya da düzgün olmayabilir ve meydana çıkan bazı olaylar ve değişikliklerin kimilerine ilişkin kuşkuları olacaktır. Ne var ki, ‘her bulutun ardından güneş açar,’ ve Aslanın üstüne kapanan bulutların pek çoğu güneş ışığına yol açmak üzeredir.

Kötü anlarına rağmen, Ejderha Yılı’nm Aslan burcu için yine de bazı olumlu yönleri de olacaktır. Yalnızca bazı daha içsel güçlerini ve sebatını kullanmakla (ve yeniden keşfetmekle) kalmayacak, ayrıca deneyimine katkıda bulunabilecek, ortaya çıkabilen her türlü hata ve yenilgilerden öğrenebilecek, bugününü ve yarınını düşünebilecektir. Aslan burcu, bir dahaki sefere ne yapmayı istediğine dair kararla ortaya çıktığında, kendisinin daha çok kendi formuna yaklaştığını hissedecek ve gelecek Astroloji Yılı’ndan daha fazla yararlanmak için kendini kararlı hissedecektir.

Ne var ki, Ejderha yılının geri kalanında, Aslanın yine de dikkatle ilerlemesi ve konumunu ya da başarılarını tehlikeye atacak her şeyden kaçınması gereklidir. Bu, ortaya çıkabilen her türlü kötü durumda nazik ve tedbirli olmanın yanısıra, işinde elinden gelenin en iyisini yapmayı içerir; bazen kendini içinde bulduğu durumlar istediği gibi olmaya bilse de… Beklentilerin kendi lehine dönme olasılığından ötürü bu, Aslan burcu için ‘kayığı sallayacağı bir zaman’ değildir, bunu yapmayı ne kadar istese de!

Ejderha yılı ayrıca parasal konularda dikkati gerektiren bir yıldır ve yılın son aşamalarında, Aslanın gereksiz risklere girmekten kaçınmak kadar, harcama düzeyine de dikkat etmesi gereklidir.
Ortaya çıkan talepkâr beklentileri göz önüne alarak, Aslanın her ne zaman endişeleri olursa, çevresindekilerin görüş ve tavsiyelerini istemekte tereddüt etmemelidir. Yalnızca başkalarının verebileceği yardımdan yararlanmakla kalmayacak, ayrıca onların kendilerine olan açık sevgisiyle de yüreklenecektir.

Benzer Yazılar

Leave a Reply