2015 burçların para hayatı

2015 burçların para hayatı

logoJüpiter her 14 yılda bir Uranüs ile birleşir. 2010 ve 2011 ’de Uranüs Balık burcundaydı. Bu heyecan ve büyüme için gereken ani değişiklikler ile sonuçlanır. Bize farkmdalığımızı büyütme, geliştirme fırsatı verir. Ben buna “piyangoyu kazanma açısı” adını veriyorum. Aniden büyüyen ve değişen durumlar yaratma etkisine sahiptir. Bu zamanlarda borsada ani çıkışlara dikkat edin.

Jüpiter’in Uranüs ile Balık burcunda birleştiği son sefere baktığımızda bunun 1928’de olduğunu görürüz. Bu dönemin tıp alanında çok büyük buluşların yapıldığı bir dönem olduğunu ispatlayan olaylardan biri, Alexander Flemming’in 1928’de penisilini bulmuş olmasıdır. Bu buluş antibiyotik dönemini başlatarak modem tıp dünyasını değiştirdi ve halen milyonlarca kişinin hayatını kurtarmaya devam ediyor.

Bu birleşme uç olayların meydana gelmesine yol açtığından çok şiddetli kasırgalar ve depremler dünyayı sarsar. Uranüs depremleri yönetir ve Jüpiter’in bir su burcunda (Balık) birleşmesi hava ve su değişimleri nedeniyle olayların çok daha şiddetli bir şekilde ortaya çıkmasına neden olur. 2010’da Haiti ve Şili’de en büyük şiddete sahip iki çok yıkıcı deprem olmuştur.

Tarihte gezegenlerin 2010’a benzer bir şekilde dizildiği diğer bir zaman Şubat 1931 ’dir. Aynı gezegenlerin oluşturduğu kararsız bir büyük kare açısı söz konusuydu ve Mars Yengeç burcunda gerileme dönemindeydi. Satürn Jüpiter ve Plüton ile zıt açı, Uranüs ile kare açı yapmıştı, bunun yanında Rahü ve Ketu Satürn ve Plüton/Jüpiter ile kare açısı oluşturuyordu. Derin bir depresyon dönemiydi, bankalar finansal geleceğin belirsizliği nedeniyle kapanıyordu. 2010’da Satürn Uranüs/Jüpiter’in karşısındadır, Plüton ile kare açı yapar, Rahu ve Ketu da kararsız burçlardadır. Mars yılın büyük bölümünde en güçsüz olduğu burç olan Yengeç burcunda gerileme dönemindedir. Mars’ın Yengeç burcunda olması konut piyasasında sorunlara neden olur. Mars gayrimenkul konularını yönetir.

Geçmişe ait Astrolojik Takvimler Geleceği Ortaya Koyar

“Bir çocuk semavi ışınların kendi karması ile matematiksel uyum içinde olduğu bir gün ve saatte dünyaya gelir. Horoskop kişinin değiştirilemez geçmişini ve gelecekte ortaya çıkması muhtemel sonuçları ortaya koyan ilgi çekici bir portredir”

Benzer Yazılar

Leave a Reply