2015 Aslan burcu yorumu

2015 Aslan burcu yorumu

indirASLAN BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

Yöneticiniz Güneş burcunuzda tutuluyor! Tutulmalarla ilgili özel bölümü mutlaka dikkatle okuyun. Bu fırsat kolay bulunmaz ve değerlendirmeniz gerekli. Zenginliğe ve aşka giden yol kişisel gelişimden geçer. Bu Feng Shui’de de böy ledir, astrolojide de. Bir alanınız zayıfsa öteki alanınız çok güçlü olamaz. Kişisel gelişiminizi ileri götürmediğiniz sürece zengin olsanız bile kaynaklarınızı artırmanız ve saklamanız kolay olmaz. Kişisel gelişimle ilgili alan kendi burcunuzdur.

Kişisel haritanızda ise yükselen burcunuzdur. Kendi burcunuzda oluşan özel her gökyüzü olayı kişisel anlamda deneyim sahibi olmanızı ve gelişmenizi sağlar. Bunun yanı sıra aşka ve zenginliğe yaklaştırır. Burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması büyük bir dalga getiriyor. Dalgalarla dans etmeyi öğrenmek için tutulmalar bölümünü mutlaka okuyun.

1 Ağustos 2015’de gerçekleşen tutulma 1 Temmuz 1 Eylül arasında yüksek hızla gelişen olaylar meydana getirecek.
1 Ağustos(+/ 5 gün) doğumlular tutulmanın etkisini iliklerine dek hissedecekler. Yenilenebilir, hayatınıza başkalaşım ve değişim katabilirsiniz.

MARS ARKADAŞLIKLARINIZDA GERİLERKEN

Mars yılın ilk ayı boyunca geri gidiyor olacak. Arkadaşlık alanınızda oluşan gerileme, dostlarınızla almanız gereken ortak kararların çeşitli engellerle ertelenmesine sebep olacak. Planlarınız aniden durabilir. Organizasyonlarınız ertelenebilir. Bir ev partisi düzenlemek bu dönemde sorun olabilir. Fuar, demek çalışması gibi grup işleriyle ilgiliyseniz çalışmaların ay sonuna dek ilerlemediğine tanık olacak ve gerileceksiniz.

Mars gerilerken cesaret ve ataklık isteyen işlerle arzular geriler. Arkadaşlarınızla ortak arzularınız bir süre askıya alınabilir.

Ocak sonundan itibaren rahatlayacak ve işlerin doğal akışına geri döndüğüne tanık olacaksınız. Bu süreçte gerilmek ve oflamak yerine organizasyonları daha başarılı gerçekleştirmek için araştırmalarınızı sürdürmelisiniz. Dostlarınızla ortak planlarınızın gerçekleşmemesini mola süresi olarak görmeli, keyfinizi bozmamalısınız.

Benzer Yazılar

Leave a Reply