Faydalı Bağlantılar
Tarot Falı | Tarot Falı Bak | Fal Bak

Tarot Falı


Tarot Falı Bak

Cevap almak istediğiniz sorularınızı alttaki yorum alanından yazıp sonra falınıza bakın, ne kadar detaylı yazarsanız o kadar net yorumlar alırsınız "Burcunuz, yaşınız, medeni, durumunuz gibi."

(258) Yorum Ekli

  1. Hamide18 Ekim 2016 Cevapla
    Sevgilim den ayrıldım onu Üzgün sanırken öğrendim ki baska bir kadınla beraber. Bu adam bana dönecek mi ?ondan intikam almak istiyorum başarılı olacak mıyım. ?.
    • Hamide18 Ekim 2016 Cevapla
      Sevgilim den ayrıldım onu Üzgün sanırken öğrendim ki baska bir kadınla beraber. Bu adam bana dönecek mi ?ondan intikam almak istiyorum başarılı olacak mıyım. ?.
  2. Didem Adıgüzel10 Ekim 2016 Cevapla
    Didem 21 yaşındayım bekarım aslan burcuyum,avşar 22 yasında burcu yengeç bekar, acaba aramız tekrar düzelecek ve konuşacak mıyız? Birde beni hiç sevmiş mi?
  3. ebru çakıcıoğlu07 Mart 2016 Cevapla
    ebru çakıcıoğlu evliyim burcum ikizler eşim ayhan burcu oğlak 3 senedir evliyim maddi sıkıntılarım ne zaman bitecek beklediğim para var onu alacak mıyım
  4. Beratiye20 Şubat 2016 Cevapla
    6 yıllık evliyim Eşim ile anlaşamıyoruz. Sonumuz ne olacak
  5. Melisa25 Aralık 2015 Cevapla
    Emreyle tanıştım.Konuştuk baya hatta güzel vakitte geçirdik ama bana ilişki istemediğini söyledi sizce bu durum değişir mi
  6. müşerref30 Kasım 2015 Cevapla
    Akrabadan ya da yakınlardan ölen ya da ölenler olacak mı. Ruh sağlığım eskiye göre daha iyi. Ruhsal bunalıma girmek istemiyorum. Ayrıntılı tarot kartında araba çıktı. Pek hoşlanmadığım benim için uzak olan akrabam birkaç ay önce araba aldılar şüphelendim onları sevmediğim için . Onlardan kurtulacak mıyım.
    • elif02 Aralık 2016 Cevapla
      Bn fzla ianmym
  7. ışıl28 Kasım 2015 Cevapla
    Ygs Lysden kac puan alicam
  8. Nurcpan19 Eylül 2015 Cevapla
    Genel
  9. Yaren30 Haziran 2015 Cevapla
    Sevgilimle ayrildik barisicakmiyiz ve üniversite sınavına girdi kazanabilicekmi
  10. suzan28 Haziran 2015 Cevapla
    Ben 26 yaşındayım.eşimden ayrıyım.6 aydır erkan isminde oğlak burclu biriyle birlikteydim.onu seviyorum ama ayrıldık.o da beni seviyormu benim hakkımda ne düşünüyor.tekrar barışırmıyız.ben başak burcuyum ve yükselen burcum akrep.
  11. gulşah11 Mart 2015 Cevapla
    Genel
  12. tuna10 Mart 2015 Cevapla
    Içim olacakmıh
  13. mebruke26 Ocak 2015 Cevapla
    Borçlarımızdan kurtulabılecemiyiz
  14. meltem16 Ocak 2015 Cevapla
    Bebeğim olacak mı
  15. esat22 Aralık 2014 Cevapla
    Bebek cinsiyeti meraki:)
  16. ersin02 Kasım 2014 Cevapla
    hayatımda bir iş yada evlilik söz konusu olabilirmi
  17. Burak01 Kasım 2014 Cevapla
    Aşk hayatım
  18. Çiçek16 Ekim 2014 Cevapla
    hayatımda olacak mı?
  19. hazal15 Ekim 2014 Cevapla
    şehir değişikliği varmı beklediğim haber gelecekmi benim sevdiğim insanın bana ilgisi varmı birlikte olacakmıyız
  20. şükrü11 Ekim 2014 Cevapla
    şehir değiştireceğim

18 + 8 = ? (İşleminin Sonucu)